Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,9
Comfort
7,6
Locatie accommodatie
8,1
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,3

Beoordelingen

    Elisabeth
    ru

    Beoordelingsscore

    7,1
    19 januari 2018

    Prima prijs-kwaliteit al viel de hygiene een beetje tegen.

    De badkamers waren ronduit smerig. Ze werden gedeeld door ongeveer 30 man en hoewel alles functioneerde was er best wel veel vies, al was het begrijpelijk voor het soort
    De locatie en de prijs.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    6 januari 2018

    Perfect hostel voor in Beijing

    Douche is niet mega schoon maar prima te doen
    Goeie locatie dicht bij metro en centrum, goede service, je kunt s nachts inchecken, bedden zijn zacht!
    Stokstaartje21
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    29 december 2017

    Centraal gelegen

    Douches waren niet heel schoon, maar goed...
    Aardige receptie waar ik om 4h s nachts kon inchecken. Hoorde locatie bij 2 metro stops
    Dries
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marinus
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    14 oktober 2017
    Kamers prima, drankassortiment goed, eten prima qualiteit, alleen matige porties
    Paulina
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    6 oktober 2017

    Locatie goed, Engels valt tegen

    Personeel kent een paar woorden Engels, maar beheerst het niet goed genoeg om op een follow-up vraag te kunnen antwoorden, dan wordt dezelfde set zinnen steeds herhaald. Hun eigen taxi is bijna 2x zo duur als wanneer je zelf een taxi aanhoudt om naar het vliegveld te reizen. Hoewel er voldoende plekjes buiten en binnen waren waar je gezellig zou kunnen zitten, bleven toch weinig mensen daar zitten en was er niet echt sprake van een gezellige, levendige sfeer.
    Een aantal bezienswaardigheden zijn lopend te bereiken. Er zit een supermarkt redelijk in de buurt.
    Sofie
    be

    Beoordelingsscore

    5,4
    14 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Charlotte
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    22 juli 2017

    Kan wel een opknapbeurt gebruiken.

    Kleine kamer met schimmel aan de muren.
    De ligging
    TravlerT
    nl

    Beoordelingsscore

    4,2
    1 juli 2017

    Waardeloos

    Douche, toilet, geur(stank), personeel
    ClaireVh
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    30 mei 2017

    Heerlijk hostel met goede faciliteiten voor zeer scherpe prijs

    Ze zijn wat lastig te vinden als je verkeerde metro uitgang neemt. Kies south east exit dan ben je er zo.
    Goede ligging. Dichtbij openbaar vervoer. Fijn en behulpzaam personeel. Zeer schone kamers. Schoonmaak dagelijks (ik had prive kamer met eigen sanitair ). Het was een zeer fijn verblijf. Fijne eetgelegenheid met goede kaart. Westers en chinees.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 mei 2017

    Eenvoudig hostel midden in centrum van Beijing met restaurant en een plek om buiten te zitten

    -
    Locatie is prima, midden in het centrum, dicht bij metro
    Marielle
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    2 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Thijs
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    14 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Floor van Roggen
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    14 augustus 2016
    Gezellig buitentarrasje
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    10 augustus 2016

    Fantastisch

    De afstand tussen het hostel en de dichtsbijzijnde metrostation. De WI-FI deed het vaak slecht. Alleen op bepaalde plekken en tijden doet de WI-FI het goed.
    Fijne sfeer in het hostel. Je kunt gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten in het hostel.
    ErikMulder
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    22 juli 2016
    In de kamer naast de trap snachts best lawaai.
    Vriendelijk personeel. Goede airco. 1 erg goed matras.restaurant.
    Rinsmars
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    14 juli 2016

    Best prima.

    De WiFi is absoluut slecht op de kamer waar ik zat, en eigenlijk overal wel. Alleen in de bar is de WiFi beter. Dik verbeterpunt dus! Ook is het er erg gehorig, je hoort alles wat er bij de buren gebeurt.
    Mijn tweepersoonskamer was prima. Klein maar prima. Ook best lekker eten in het restaurant te verkrijgen. Goede kwaliteit-prijs verhouding vind ik.